+1 617-372-0931

Bëhu babagjyshi i dhuratave për fëmijët e Fondacionit Down Syndrome Albania

December 28, 2022

$3240

Amount Raised

Health

$2328

Goal

0

%

Të dashur miq, lutem në kontributin tuaj për ngritjen e fondit të nevojshëm për të blerë dhe paketuar 69 dhuratat e fundvitit për fëmijët dhe të rinjtë e qendrës sonë të shërbimeve PRO PAK.

Hotel Hilton Garden Inn na ka mundësuar ambientin, ushqimin dhe pijet. Ndersa Flex Business Solutions na ka mundësuar DJ-in dhe Animacionin. Sipas traditës, kënaqësine e sigurimit të dhuratave e lemë për dhuruesit individë, miq të kahershëm apo të rinj të Down Syndrome Albania 🥰

Thank you!
Donations closed!